نمایه دانشگاهی خود را تقویت کنید: نمایه Google Scholar ایجاد کنید

ساخت وبلاگ

نمایه Google Scholar روشی بسیار ساده برای جمع آوری نشریات شما (و استناد به آنها) است تا دیگران بتوانند کار شما را پیدا کنند و غالباً نسخه ای در دسترس برای یافتن آنها پیدا کنند. پس از تنظیم پروفایل ، می توانید به روزرسانی های خودکار را انتخاب کنید ، بنابراین نیازی نیست وقت زیادی را برای به روز کردن لیست نشریات خود اختصاص دهید. اگر نمایه Google Scholar ایجاد کنید ، اگر افراد به دنبال کار شما باشند ، نمایه شما در رتبه بندی صفحه قرار می گیرد.

اگر در منطقه ای کار می کنید که به خوبی از ابزارهای blibliometric Scopus یا Clarivate استفاده نشده باشد ، می توانید  با استفاده از داده های نمایه Google Scholar ، از نرم افزار رایگان  Publish یا Perish استفاده کنید تا استنادهای خود را تجزیه و تحلیل کنید.

توجه داشته باشید که این سرویس رایگان توسط Google ارائه می شود و ممکن است به طور نامحدود ادامه یابد.

تنظیم نمایه Google Scholar
تنظیم پروفایل فقط چند دقیقه طول می کشد.

 

قبل از شروع به یک حساب Google نیاز خواهید داشت - از حساب موجود خود استفاده کنید یا یک حساب کاربری خود ایجاد کنید.
به Google Scholar بروید  و روی "استنادهای من" کلیک کنید
دستورالعمل ها را با افزودن اطلاعات مربوط به ارتباط و آدرس ایمیل دانشگاه خود دنبال کنید. (به یاد داشته باشید که آدرس را تأیید کنید - ایمیلی را دریافت خواهید کرد که از شما بخواهد این کار را انجام دهد).
کلمات کلیدی مربوط به تحقیقات خود را اضافه کنید و به صفحه اصلی دانشگاه خود پیوند اضافه کنید (در صورت داشتن)
اگر می خواهید نمایه خود را شخصی کنید ، عکسی اضافه کنید.
برای ایجاد نمایه اصلی روی "مرحله بعدی" کلیک کنید.
انتشارات خود را اضافه کنید - Google احتمالاً موارد صحیح را پیشنهاد می کند و از شما می خواهد تا تأیید کنید که آنها متعلق به شما هستند. مراقب باشید اگر نام مشترک دارید زیرا ممکن است انتشارات توسط دیگران در این پیشنهادات باشد. همچنین ممکن است انواع مقالاتی وجود داشته باشد که نمی خواهید آنها را بگنجانید (Google تعداد زیادی مطالب مانند خبرنامه ، بررسی کتاب و غیره را نشان می دهد ، نه فقط مقالات علمی).
برای یافتن انتشارات گمشده ، می توانید با استفاده از عناوین مقاله یا DOI جستجو کنید. همچنین در صورت لزوم می توانید انتشارات گمشده را به صورت دستی اضافه کنید.
نمایه خود را عمومی کنید - این بدان معنی است که دیگران قادر خواهند بود آن را پیدا کرده و بدنه کار شما را کشف کنند.
پس از تنظیم نمایه خود ، Google Scholar آنرا با انتشاراتی منتشر می کند که فکر می کند مال شماست. می توانید در طی مراحل تنظیم ، بین بروزرسانی خودکار و به روز رسانی دستی را انتخاب کنید.

ایجاد یک حساب Google Scholar
این فهرست مراحل لازم برای ایجاد یک حساب Google Scholar را طی می کند
نمایه Google Scholar چیست؟


این نمونه ای از نمایه Google Scholar است.

لیست نشریات را می توان به ترتیب تاریخ یا تعداد دفعاتی که خروجی با کلیک بر روی عناوین ذکر شده است ، مرتب کرد. با کلیک بر روی تعداد استنادها ، می توانید دریابید که کدام نشریات مورد نظر شما را ذکر کرده اند. انتشارات را می توان براساس تاریخ و ربط فیلتر کرد.

می توانید نمونه هایی از نمایه های Google Scholar را از دیگر نویسندگان دانشگاه Reading Reading در اینجا مشاهده کنید:  https://scholar.google.co.uk/citations؟view_op=view_org&hl=en&org=2560579919168236123#

چرا استنادهای Google Scholar نسبت به Scopus یا Web of Science بیشتر است؟
ممکن است متوجه شوید که تعداد استناد به کارهای شما در Google Scholar از سایر پایگاههای داده مانند Scopus ، Web of Knowledge یا Microsoft Academic بیشتر است.

بر خلاف سایر پایگاه های داده ، Google Scholar لیستی از منابعی را که جستجو می کند برای یافتن استناد به کار شما ارائه نمی دهد. نگرانی هایی در مورد کیفیت استناد وجود دارد که شمارش می شود زیرا ممکن است از ادبیات بررسی شده توسط همگان نشات نگیرد. Google Scholar استنادهایی را از مجموعه اسلایدها ، گزارش ها ، مقاله های کارشناسی ارشد و منابع دیگر به دست خواهد آورد. Google Scholar همچنین ممکن است استنادهایی را از مطالب قدیمی تر انتخاب نکند زیرا ممکن است در قالب دیجیتالی در دسترس نباشد.

استناد به برخی منابع ، به عنوان مثال ، کتابها ، ممکن است در گوگل اسکولار بسیار بهتر باشد زیرا در سایر بانکهای اطلاعاتی کتابشناختی تحت پوشش قرار نمی گیرد. درج استناد به کتابها می تواند برای محققان بسیار مفید باشد که در آنها خروجی مقاله های غیر ژورنالی رایج تر است.

به احتمال زیاد هیچ پایگاه داده قادر به پوشش کلیه خروجی ها در همه موضوعات نیست. این نکته را هنگام استفاده از داده های استناد از منابع مختلف در نظر داشته باشید.

سایت های معتبر مقالات علمی فارسی...
ما را در سایت سایت های معتبر مقالات علمی فارسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دانلود مقاله authentic-sites-of-persian-scientific-articles بازدید : 409 تاريخ : دوشنبه 9 دی 1398 ساعت: 0:27